10 Temmuz 2013 Çarşamba

Suna Dumankaya Cilt Lekeleri Önerileri


Suna Dumankaya Cilt Lekeleri Önerileri

Cilt lekeleri birçok kişinin şikayet ettiği lekelerin başında gelmektedir. Özelliklede yüzde ve kollardaki lekeler birçok kişinin canını sıkmakta ve bu lekelerden kurtulmak için çeşitli yöntemler araştırmaktadırlar. Özelliklede kadınların lekeler ile başı büyük derttedir ve bu lekelerden bir an önce kurtulmak isterler. Suna Dumankaya Cilt Lekeleri önerileri ile sizi bu dertten kurtarmaktadır. Sizin yapmanız gereken ise bu önerilere uymak ve lekesiz bir cilde kavuşmak olacaktır.


Cildinizdeki lekelerden kurtulmak için doğal maskeler yapmanız çok önemlidir. Bu maskeleri doğru bir şekilde yapıp uyguladığınız zaman kısa süre içerisinde cildinizdeki lekelerinizden kurtulacaksınız. Suna Dumankaya’nın cilt lekeleri için birçok maske tarifi bulunmaktadır. BU maskelerden bir tanesi cildi temizlemek için kullanılan hafif bir maskedir. Orta boy bir patatesi rendeledikten sonra içerisine bir çay kaşığı zeytinyağı ekliyorsunuz. Daha sonra bir çorba kaşığı süt koyup alabildiği kadar yulaf unu ekleyip bunların hepsini karıştırıyorsunuz. Bu karışımı yüzünüze sürüp 25 dakika bekledikten sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkamanız yeterli olacaktır.


Bunun dışında daha birçok Suna Dumankaya Cilt Lekeleri tarifi bulunmaktadır. Bu tariflerden bir diğer ise havuç suyudur. Havucunuzu rendeledikten sonra elde ettiğiniz suyu kil ile karıştırın. Daha sonra bu karışıma zeytinyağı ekleyin ve merhem kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Elde ettiğiniz maskeyi gün içerisinde yüzünüze uygulayarak lekelerden kurtulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder