10 Temmuz 2013 Çarşamba

Sivilce İzleri Nasıl Geçer


Sivilce İzleri Nasıl Geçer

Sivilciler birçok kişinin şikayet ettiği konuların başında gelmektedir. Sivilciler sadece yüzünüze değil aynı zamanda da ruhunuza da zarar vermektedir. Yüzünde sivilce ve sivilce izi bulunan kişiler kendilerini kötü hissederler ve pek fazla dışarı çıkmak istemezler. Bu sivilcelerden kurtulmanızın birçok yöntemi vardır. Yapmanız gereken bu yöntemleri dikkatli ve düzenli bir şekilde uygulamaktır.


Herkesin en sık sorduğu sorulardan bir tanesi “Sivilce İzleri Nasıl Geçer?” sorusudur. Bu sorunun cevabı aslında çok basittir. İlk önce kesinlikle sivilcelerinizi sıkmamanız gerektiğini bilmelisiniz. Çünkü sivilcelerinizi sıktığınız zaman bunlar yüzünüzde iz kalmasına neden olmaktadır. Ayrıca yüzünüze makyaj yapıyorsanız sivilceli bölgelere makyaj yapmaktan kaçınmalısınız. Bunların yanı sıra sağlıklı beslenmeli ve bol bol meyve ve sebze tüketmelisiniz. Çünkü meyve ve sebzelerin içinde bol miktarda vitamin bulunmaktadır. Bu vitaminler sizin vücudunuzun yenilenmesini ve daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır. Bunların yanında bol olarak su tüketmeye de özen göstermelisiniz. Çünkü su vücudunuzun yenilemesini sağlamaktadır.


Sivilce izlerini geçirmenin bunun dışında da yolları bulunmaktadır. Eczanelerden sivilceler için ilaçlar alabilir ve bunları kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra limon suyu da cildin hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlamaktadır. Tüm bunlara dikkat ettiğiniz zaman sizde yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulabilir ve daha iyi bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sizde Yüzdeki Sivilce İzleri Nasıl Geçer? diye merak ediyorsanız bu yazıyı okumalı ve söylenenleri uygulamalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder