11 Temmuz 2013 Perşembe

Hemoroid Hastalığı Bitkisel Tedavi Yöntemleri


Hemoroid Hastalığı Bitkisel Tedavi Yöntemleri

Hemoroid hastalığı birçok kişinin dert yandığı hastalıklardan bir tanesidir. Hemoroid hastalığının birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Cerrahi müdahalenin yanı sıra ilaç tedavisi de olmanız mümkündür. Bunların yanında ise Hemoroid Bitkisel Tedavisi de bulunmaktadır. Bitkisel tedavi yöntemleri sayesinde bu hastalıktan daha az bir sancı ile kurtulmanız mümkündür.


Hemoroid tedavisinde bitkisel yöntem olarak en çok Gotu Kola bitkisi önerilmektedir. BU bitkinin yanı sıra kuşburnu ve kök zerdeçal bitkileri ile yapılan bitki çayı da sık olarak tavsiye edilmektedir. Bunların dışında banyo sırasında kullanabileceğiniz bitkilerde bulunmaktadır.


 Hemoroid tedavisinde en sık olarak önerilen bitki Gotu Kola, kan damarlarının açılıp güçlenmesini sağlamaktadır. Bu bitki basur hemoroid tedavisinde oldukça etkili olabilmektedir. Bunların dışında aloe vera ve ayurveda tabletleri de bu hastalığın tedavisinde etkili olabilmektedir.


Tüm aktar ve baharatçılarda kolayca bulabileceğiniz kuşburnu ve kök zerdeçalda hemoroid tedavisinde oldukça etkilidir. Bunlardan oluşan karışımı çay yaparak düzenli olarak tüketmeniz gerekmektedir. Ayrıca hemoroid şikayeti olan kişiler günde en az 2 litre sıvı tüketmelidirler.


 Hemoroid Bitkisel Tedavisi sadece bunlarla da sınırlı değildir. Ayrıca çeşitli baharatlar yardımı ile de bu hastalıktan kurtulmanız mümkündür. Yapmanız gereken sadece doğru bitkileri bulmak ve bunları doğru olarak düzenli bir şekilde kullanmaktır. Tüm bunlara dikkat ettiğiniz zaman hastalığınızda kısa süre içerisinde geçecek ve eski sağlığınıza kavuşacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder